Over mij | Mijn naam is Aad Mechielsen (1965) en ben geboren en getogen in Oosthuizen en woonachtig in Westbeemster. Na bijna 18 jaar ervaring te hebben opgedaan in diverse adviserende en leidinggevende functies bij een groot assurantiekantoor, ben ik in 2006 als zelfstandig en onafhankelijk adviseur verder gegaan.

Kantoor | Mijn kantoor is gevestigd in Oosthuizen, in het prachtige Zeevanggebied. Mijn werkgebied bestrijkt voornamelijk de provincie Noord-Holland. Daar buiten hebben echter ook diverse klanten hun weg naar mijn kantoor weten te vinden. Dit dankzij de uitstekende reputatie op het gebied van werkwijze, betrouwbaarheid en zeker ook de directe en persoonlijke bereik- en aanspreekbaarheid.
Aad Mechielsen Assurantie Adviesbureau is een ongebonden assurantie adviesbureau met een grote verscheidenheid aan particuliere en bedrijfsmatige klanten en doet zaken met vrijwel alle Nederlandse intermediairverzekeraars, zoals bijvoorbeeld Aegon, Allianz, ASR, Avero, Klaverblad Verzekeringen, NH1816 Verzekeringen en VKG.

Ervaring | Door een jarenlange ervaring als adviseur en vervolgens manager van de afdeling bedrijfsverzekeringen bij een groot intermediair weet ik als geen ander waar specifieke risico’s  het beste kunnen worden ondergebracht. Het feit dat daarbij zaken kan worden gedaan met vrijwel alle Nederlandse intermediairverzekeraars vergemakkelijkt het zoeken naar de juiste verzekeraar.

Motivatie | Persoonlijk en ongedwongen contact met al mijn klanten. Ik herken mijn klanten aan de hand van hun naam en gezicht. Persoonlijk contact en bereikbaarheid via telefoon, e-mail, WhatsApp of liever nog in een persoonlijk gesprek, staat bij mij zeer hoog in het vaandel. Bij mij geen keuzemenu’s of lange wachttijden, maar direct contact en korte lijnen. Zelfs buiten kantooruren of in het weekend is een telefoontje geen enkel probleem.

Kortom | Het juiste adres voor Puur Persoonlijk contact als het gaat om verzekeringen!